Bedrijf

Producten

Visie

Contactinfo

Oudijk 2B, 1617 KR, Westwoud, Noord Holland
Tel: +31229262170, Mobile: +31629174230, Fax: +31229260616
Info@kwekerijkok.nl
www.kwekerijkok.nl
WebMaster: Kok

Home

Onze Visie

Met onze planten op pot, willen we de consument de gelegenheid geven om een een product te kopen waar hij lang plezier aan beleeft.
Wat men nu vaak tegenkom is een plant die op een kleine pot geteeld is, waardoor de verhouding vaak zoek is. Dit uit zich door kleine pot met veel gewas er boven, het probleem is dan dat er geen buffer onder de plant zit waardoor de plant snel uitdroogt. Met ons concept willen we de planten meer buffer mee geven, en om dat we zeer gezonde planten gebruiken. Krijgen we mooie volle en rijk boeiende planten.

Het uitgangmateriaal dat wij gebruiken telen we allemaal in eigen beheer. Doordat wij op een grotere pot telen moet er ook een goede en zware plant op. Dit is helaas niet altijd in de handel te koop. Door het zelf telen hebben we zeer sterke en gezonde partijen op gebouwd. Dit in combinatie met de zavelgrond waar wij op telen, produceren we een plant met veel “inhoud’’. De vermeerdering, verwerking, en oogsten wordt geheel door het bedrijf zelf uitgevoerd.

Voor de bewaring van de planten beschikken we over moderne koelcellen. Hierin kunnen we de planten koelen en invriezen. Door het goed kunnen invriezen is het mogelijk om een zeer gelijkmatig product te telen.

koeling

opkweek